ЧДГ Чебурашка
Частна детска ясла и градина в град Варна

За нас

Мили родители, добре дошли в сайта на веселата детска градина. Това е мястото, в което с много забавления децата усвояват знания и умения.

 

Преди 10 години едно малко, жизнерадостно момче имаше нужда да играе и да се весели волно и безгрижно с други весели деца, с много музика, игри и усмихнати хора около себе си. То бе моето вдъхновение да поставим основите на „Частна детска ясла Чебурашка“. То ми помогна на открием нашата мисия: Не просто да гледаме децата, а да ги забавляваме!!! Да обичаме и другите деца, както обичаме своите и да правим така, че те да са весели! С много любов и ентусиазъм в навечерието на коледните празници на 2010 г се появи ЧДЯ „Чебурашка“. Днес, благодарение на подкрепата и доверието, гласувано ни от много родители и техните деца имам удоволствието да представлявам Частна детска ясла и градина „Чебурашка“.

 

Малкото момче вече е ученик, а ние продължаваме, благодарение на моя прекрасен екип, да работим за усмивките и спокойстието на нашите настоящи и бъдещи възпитаници.

 

Благодаря на всички, които ни се довериха през годините, без Вас нямаше да успеем! Благодаря на тези, които го правят сега и на тези, които предстои да изберат нашата детска градина за втори дом на своето малко дете.

 

Очакваме ви!

 

Снежана Казакова

Управител

  

 

ЧДГ „Чебурашка“ – Обучение и забавление!

GSM: 0884720869