ЧДГ Чебурашка
Частна детска ясла и градина в град Варна

Това сме ние

 

Добре дошли, мили родители, в сайта на веселата детска градина. Това е мястото, в което се стараем децата с много забавления да усвояват знания и умения.

 

Вече 10 години работим за весели деца и спокойни родители.

 

Разполагаме с изключително добри специалисти, доказали се във времето и одобрени от най-важната комисия – децата! Възпитаваме, учим и забавляваме Вашите деца по авторски модули и по одобрена от МОН програма и учебни помагала. Организираме тематични дни и тържества в зависимост от сезона и предстоящите празници.

 

В целодневната програма на децата са заложени спортни занимания и състезания, часове по музика, приложни и изящни изкуства, игри и забавления в нашия двор, часове по градинарство, плуване и много други предизвикателства.

 

Единият филиал е разположен в центъра на града на ул. „Г.Раковски“ № 28, на тиха, приятна уличка в близост до църква „Св.Петка“. 

Нашият нов филиал се намира на ул. „Кестен“ 11, под ВиК Варна. Новата и голяма къща на Чебурашка е разположена на 3 етажа, разполага с двор, закрит двор и голям салон за спорт и забавления. Децата са разпределени на възрастов принцип в уютни занимални. Осъществяваме ежедневен филтър и целодневно наблюдение от медицинска сестра.

 

Ние общуваме с Вас, даваме Ви всеки ден пълна информация как протича денят на детето Ви. В тази ранна възраст всяко дете има нужда от индивидуален подход и грижи и ние намираме заедно с Вас най-добрия вариант точно за Вашето дете. Защото за нас е важно Вие, родителите, да се чувствате спокойни и щастливи с избора си.

 

За всички деца предлагаме и допълнителни услуги:

  • съботни занимания по програма, която може да се следи на страницата ни във Фейсбук /от ноември месец/
  • организация на детски рожденни дни, тематични партита, празници, почасово гледане на деца, нощно/денонощно гледане на деца, пакет “Почивни дни“ и детегледачки по домовете /при възможност/

 

ЧДГ „Чебурашка“ – Обучение и забавление!

GSM: 0884720869,