ЧДГ Чебурашка
Частна детска ясла и градина в град Варна

Обучение и забавление

 

В яслата се приемат деца от 10 месеца - до 3 г. За тях се грижат задължително 1 мед.сестра, педагог и помощник възпитател.

 

Децата в яслата имат ежедневни занимания по авторска програма. С тях работим за развиване на говорни умения, четем приказки, запознаваме се с особеностите в природата, пеем, танцуваме, работим със сръчните ръчички, рисуваме, играем ролеви игри, подвижни игри, развиваме фината моторика, опознаваме забавната страна на математиката.

 

Материална база:

 

Къщата на Чебурашка е разположена на 3 етажа, разполага с външен двор, закрита двор и голям салон за спорт и игри.  Децата са разпределени на възрастов принцип в уютни занимални. Помещенията се почистват с висококачествени дезинфекциращи продукти, неотделящи неприятни миризми, а пречистването на въздуха се подпомага с йонизатори за въздух с цел намаляване на бактериите и запазване здравето на децата.

 

Детската ясла разполага с:

  • Уютни, светли занимални за игра, оборудвани с мебели, подходящи за възрастта на децата, с много играчки и всички необходими материали за обучението на малките ясленчета.
  • Отделно помещение за сън, в което деца, които имат и сутрешен сън, могат спокойно да спят.
  • Санитарни възли, обзаведени с детски тоалетни чинии, гърнета, мивки и ванички за измиване.
  • Медицински кабинет за изолиране на болни или неразположени деца. Медицинският кабинет е зареден с всички необходими медикаменти за спешна помощ, както и с уреди за периодична профилактика като теглилка, детски метър за ръст, мед. кушетка и др.
  • Двор за игра с обособени площадки с портативни детски уреди за игра, катерушки и външни играчки.

ЧДГ „Чебурашка“ – Обучение и забавление!

GSM: 0884720869