ЧДГ Чебурашка
Частна детска ясла и градина в град Варна

Това сме ние

Добре дошли, мили родители, в сайта на веселата детска градина. Това е мястото, в което се стараем децата с много забавления да усвояват знания и умения. 

Вече 13 години работим за весели деца и спокойни родители. 

Разполагаме с изключително добри специалисти, доказали се във времето и одобрени от най-важната комисия – децата! Възпитаваме, учим и забавляваме Вашите деца по авторски модули и по одобрена от МОН програма и учебни помагала. Организираме тематични дни и тържества в зависимост от сезона и предстоящите празници. 

В целодневната програма на децата са заложени спортни занимания и състезания, часове по музика и танци, изобразително изкуство, театър, игри и забавления.

Единият филиал е разположен в центъра на града на ул. „Г. Раковски“ № 28 на тиха, приятна уличка в близост до църква „Св.Петка“. 

Нашият нов филиал се намира на ул. „Кестен“ 11, под ВиК Варна. Новата и голяма къща на Чебурашка е разположена на 3 етажа, разполага с двор, закрит двор и голям салон за спорт и забавления. Децата са разпределени на възрастов принцип в уютни занимални. Осъществяваме ежедневен филтър и целодневно наблюдение от медицинска сестра. 

На 1-ви декември 2022 г. - 12 години след откриване на ЧДГ "Чебурашка", откриваме нашия Логопедичен център. Той се намира в детската градина на ул. "Кестен" № 11 и предлага логопедична група и индивидуални логопедични терапии за деца на възраст от 1,5 до 3,5 години.

Ние общуваме с Вас, даваме Ви всеки ден пълна информация как протича денят на детето Ви. В тази ранна възраст всяко дете има нужда от индивидуален подход и грижи и ние намираме заедно с Вас най-добрия вариант точно за Вашето дете. Защото за нас е важно Вие, родителите, да се чувствате спокойни и щастливи с избора си. 

 

 

ЧДГ „Чебурашка“ – Обучение и забавление!

GSM: 0884720869,